Kunngjøring

Høyttaleren i kunstnerisk praksis

Kurs på BEK 27.09.2021 30.09.2021

Publisert

I dette kurset vil kunstner Roar Sletteland og lydingeniør Paal Rasmussen demonstrere mulighetene for å bruke høyttalere i kunstverk og hvordan man kan bygge sin egen høyttaler tilpasset formålet.

-Datoer: 27. og 30. september kl. 12-17
-Sted: BEK – Bergen senter for elektronisk kunst, C. Sundts gate 55
-Kursavgift: NOK 500,-
-Påmelding til bek@bek.no senest 13. september. Begrenset antall plasser – fortløpende påmelding!

Estetikk, teknikk og hensikt går hånd i hånd i dette kurset. Som deltaker får du innsikt i hvordan høyttalere virker, og hvilke muligheter og begrensninger høyttaleren har i en kunstnerisk kontekst. Kurset ledes av Roar Sletteland, kunstner og konstruktør av lydskulpturer, og Paal Rasmussen, lydingeniør og konstruktør av HiFi-høyttalere.

Gjennom kursets to dager lærer du å bygge høyttalere til bruk i kunstnerisk praksis. Kurset tar utgangspunkt i deltakernes behov og interesser. De som ønsker det, kan komme i gang med å konstruere en høyttaler til bruk i egne prosjekter.

Kurset arrangeres av BEK og Lydgalleriet.

Foto: Paal Rasmussen

Merk: På BEK forholder vi oss til gjeldende retningslinjer fra myndighetene i forbindelse med covid-19, og tilrettelegger for arbeid og opphold her deretter. Vi forventer at alle som er i våre lokaler også forholder seg til de til enhver tid gjeldende retningslinjene.