Kunngjøring

Vikarierende daglig leder på BEK

BEK 01.04.2018 31.12.2018

Publisert

Daglig leder på BEK, Lars Ove Toft, gikk ut i permisjon 1. april og vil være på frifot ut året. I denne perioden vil Anne Marthe Dyvi fungere som daglig leder (70%) og Camilla Svingen vil være administrasjonsfullmektig (60%). De fleste kjenner nok til Anne Marthe fra før, som er kunstner og har vært ansatt som kunstnerisk utvikler på BEK siden 2010. Camilla kommer fra stillingen som daglig leder hos Proscen, og har lang erfaring som produsent for fri scenekunst.

På BEK jobber vi videre med spennende prosjekter! Blant annet ser vi frem til mini-residencyen Studio Sessions i mai/juni, hvor to gjestekunstnere sammen skal jobbe frem en ny komposisjon i vårt lydstudio. Den 1. juni vil BEK innta Bergen offentlige bibliotek og redde dere alle fra den teknologiske flodbølgen. Og i midten av juni vil internasjonale og lokale kunstnere møtes for å utforske algoritmer i en workshop som også er en utstilling.

Som tidligere tilbyr vi prosjektrådgivning etter avtale og all booking foregår via e-post booking@bek.no Les mer om våre fasiliteter og bruk av disse her.