Kunngjøring

Open call: Arbeidsopphold på BEK

Søknadsfrist 5. mai 2021! 22.03.2021 05.05.2021

Publisert

Vi åpner våre studioer igjen og legger opp til trygge arbeidsopphold på BEK! Om du er i gang med et prosjekt som krever arbeid med lyd, bevegelige bilder eller elektronikk, er du velkommen til å søke om 2-4 ukers arbeidsopphold i et av våre studioer eller prosjektrom. Vi inviterer profesjonelle kunstnere til å søke, og gir prioritering til prosjekter som tar i bruk teknologi på utforskende vis og/eller undersøker forholdet mellom teknologi, kunst og samfunn. Vi tilbyr gratis bruk av studioer med tilhørende utstyr og kan, etter en nærmere avtale, gi veiledning for ditt prosjekt mens du jobber hos oss.

Send oss en søknad til bek@bek.no med følgende:
– en kort prosjektbeskrivelse (300 ord) 
– CV 
– ønsket studio/prosjektrom
– ønsket tidsperiode 

For opphold i perioden mai-oktober 2021 er søknadsfristen 5. mai 2021.

Lydstudio
BEK tilbyr et moderne lydisolert og fleksibelt lydstudio for komponering/miksing av lyd og enkle opptak. Rommet er i utgangspunktet utstyrt med et 5.1 Dynaudio AIR 6 høytaler oppsett, men det er enkelt å gjøre om til den høytalerkonfigurasjonen ditt prosjekt behøver. For større eksperimenter med flerkanals lyd anbefaler vi at du også booker prosjektrommet og setter opp våre 8 Genelec 8040 eller 6 Genelec 8020 med Subwoofer til ønsket konfigurasjon. Du kan enten benytte lydstudioets iMac med programvare som Max, Supercollider, Reaper, Live, Cubase og Izotope RX og Ozone, og kople til MOTU lydkort. Eller ta med din egen laptop. 

Videostudio
Vårt videostudio er optimalt for å jobbe med video- og animasjonsprosjekter. Studioet er utrustet med 2 4k-skjermer og 2 aktive høyttalere, og en Mac Pro 2013 med Pegasus NAS system med tilgang til redigeringsprogram som Final Cut Pro, Dragon Stopmotion og Adobe Creative Cloud. Man kan også enkelt jobbe på sin egen laptop ved å koble til høyttalere og skjermer.

Elektronikkrom
I elektronikkrommet kan du lage alt mullig elektronisk ved bruk av komponenter, Potmetere, Servo´s og sensorer. Vi har en loddestasjon med justerbar temperatur, bordlampe med forstørrelseglass, Multiclamp, Dremel med tilbehør, Drillpresse og mye annet.

Prosjektrom
Vi har ett stort prosjektrom som enkelt kan gjøres om til to mindre med en skillevegg. I prosjektrommet er gulvplass og godt med dagslys, og det er installert flatskjerm og projektor. Trenger du romplass til ditt prosjekt anbefaler vi at også booker prosjektrom.

Merk at vi kun tilbyr våre fasiliteter og ressurser, og at vi ikke dekker kostnader til reise, opphold eller prosjekt.

Ang. smittevern: På BEK forholder vi oss til gjeldende retningslinjer fra myndighetene i forbindelse med covid-19 og tilrettelegger for arbeid og opphold hos oss deretter. Vi forventer at alle som er i våre lokaler også forholder seg til de til enhver tid gjeldende retningslinjene.