Kunngjøring

Open call: Arbeidsopphold på BEK (video og elektronikk)

Søknadsfrist 27. august 2021! 13.09.2021 31.12.2021

Publisert

Vårt videostudio og elektronikkrom er åpne for arbeidsopphold på 2-4 uker i perioden fra 13. september og ut 2021. Om du er i gang med et prosjekt som krever arbeid med bevegelige bilder eller elektronikk, er du velkommen til å søke om arbeidsopphold i videostudioet eller elektronikkrommet.

Utlysningen gjelder spesifikt videostudio og elektronikkrom, ettersom lydstudio er fullbooket inntil videre.

Send oss en søknad til bek@bek.no med følgende:
– en kort prosjektbeskrivelse (300 ord) 
– CV 
– ønsket studio/rom (videostudio og/eller elektronikkrom)
– ønsket tidsperiode 

Søknadsfristen er 27. august 2021.

Vi inviterer profesjonelle kunstnere til å søke, og prioriterer prosjekter som tar i bruk teknologi på utforskende vis og/eller undersøker forholdet mellom teknologi, kunst og samfunn. Vi tilbyr gratis bruk av studioer med tilhørende utstyr og kan, etter en nærmere avtale, gi veiledning for ditt prosjekt mens du jobber hos oss.

Merk at vi kun tilbyr våre fasiliteter og ressurser, og at vi ikke dekker kostnader til reise, opphold eller prosjekt.

Mer om fasilitetene:

Videostudio
Vårt videostudio er optimalt for å jobbe med video- og animasjonsprosjekter. Studioet er utrustet med to 4k-skjermer og to aktive høyttalere, og en Mac Pro 2013 med Pegasus NAS system med tilgang til redigeringsprogram som Final Cut Pro, Dragon Stopmotion og Adobe Creative Cloud. Man kan også enkelt jobbe på sin egen laptop ved å koble til høyttalere og skjermer.

Elektronikkrom
I elektronikkrommet kan du jobbe med elektronikk ved bruk av komponenter, Potmetere, Servos og sensorer. Vi har en loddestasjon med justerbar temperatur, bordlampe med forstørrelseglass, Multiclamp, Dremel med tilbehør, drillpresse og mye annet.

Angående smittevern: På BEK forholder vi oss til gjeldende retningslinjer fra myndighetene i forbindelse med covid-19 og tilrettelegger for arbeid og opphold hos oss deretter. Vi forventer at alle som er i våre lokaler også forholder seg til de til enhver tid gjeldende retningslinjene.