Kunngjøring

Nye ansatte på BEK

BEK 23.08.2021

Publisert

Vi er glade og spente over å ønske velkommen to nye medlemmer i BEK-teamet! Fra august 2021 har BEK ansatt Åsne Hagen som informasjonsansvarlig og Kaeto Sweeney som produksjonsassistent i kunst og teknologi.

Åsne Hagen er ny informasjonsansvarlig hos BEK. Hun kommer fra stillingen som markedskoordinator for Tekstallmenningen – tidsskrift- og småforlagssentralen, og før dette daglig leder for samme virksomhet i oppstartsfasen. Tidligere har hun jobbet med kommunikasjon på flere forskjellige felt og i ulike sektorer, som webredaktør og prosjektleder. Hun har en mastergrad i sosiologi fra UiB. Avtroppende informasjonsansvarlig Vilde Salhus Røed har jobbet i stillingen siden 2016, og slutter nå for å vie mer tid til sin egen kunstneriske praksis. 

Kaeto Sweeney er ansatt som produksjonsassistent i kunst og teknologi. Blant oppgavene hans blir å administrere våre produksjonsfasiliteter og ressurser, programmere arbeidsopphold og jobbe tett med kunstprosjekter som blir utviklet og produsert på BEK. Kaeto er billedkunstner med utdanning fra Kunstakademiet ved UiB og L’École nationale supérieure d’arts de Paris-Cergy. Han jobber hovedsaklig med film og performance, og er produsent for den eksperimentelle filmklubben ASTERISK Film Klubb samt den skeive klubbkvelden ASTERISK.

Foto: Abirami Logendran