Arrangement

When I am talking to you I am not talking to you, av Jingyi Wang

Stiftelsen 3,14 17.11.2016 19.0011.12.2016 00.00

Publisert

Den eldgamle spirituelle erfaringen av å være et annet sted enn der man er og det å ikke være tilstede i det man gjør, har fått en teknologisk virkelighet, fordreining og utfordring i internett. Internett kan sies å tilby økt integrering og økt isolasjon. I forestillingen blir det satt opp ulike kontraster, så som den mellom fysisk og virtuell tilstedeværelse, men også mellom ulike kulturelle virkeligheter.

Jingyi Wangs (NO/CN) første forestilling ble presentert våren 2015 som en del av BIT Teatergarasjens Intro-serie hvor lokalt tilknyttede kunstnere presenterer forslag til sceniske prosjekter for fremtidens scenekunst. Forestillingen Static theater: those that have been left behind handlet om hvordan de mennesker og steder vi har forlatt, fortsatt virker inn på våre liv, og presenterte oss for det statiske teateret: en blanding av billedkunstens flater og teatrets leken med tid. Forestillingen ble nylig invitert til Nanluguxiang Performing Arts festival i Jingys fødeby Beijing.

Regi, kuratering og tekst: Jingyi Wang. Scene- og lysdesigner: Leo Preston. Videokunstner og klipper: Yafei Qi. Live kamera: Elias Björn. Programmerer: Robert Fohlin. Med kunstverk av: Håkon Holm Olsen, Helene Norseth, Nina Bang Larsen, Lona Hansen, Gabriel Johann Kvendseth, Sarah Jost, Lasse Årikstad og Egil Paulsen.

Co-produsert av BEK i samarbeid med BIT Teatergarasjen, Stiftelsen 3,14 og Wrap.