Verktøykassen: Workshop om mikrofoner – med Elaine Tasia Maltezos

BEK 11.04.2024 15.0011.04.2024 19.00

Publisert

Bli med på en praktisk gjennomgang av å jobbe med mikrofoner: å fange lyder, rom og omgivelser på opptak. Vi går gjennom grunnleggende mikrofonkunnskap, og en mikrofonsammenligning: lytt og velg rett mikrofon for opptakssituasjonen, og lær hvordan du kan forbedre opptaket.

Tid: 11. april kl 15:00-19:00
Sted: BEK, C. Sundts gate 55
Påmelding: Workshopen er nå fullbooket. Workshopen holdes på engelsk, med forklaringer på norsk ved behov. Kontakt oss på resources@bek.no ved spørsmål.

Denne workshopen er gratis og passer for kunstnere med noe erfaring fra lydopptak – du har jobbet litt med lydenheter og mikrofoner før og ønsker å pusse opp grunnleggende ferdigheter og lære mer!

Elaine Tasia Maltezos

Elaine Tasia Maltezos er innspillingsingeniør og produsent ved Nobel Lyd i Grieghallen. Maltezos jobber med å ta opp musikken slik den oppleves i et levende rom. Hun har spesialisert seg på orkesterinnspilling, med en moderne tilnærming bygget på tradisjonelle teknikker.

Tilgjengelighet

BEKs lokaler er dessverre ikke tilgjengelige for rullestolbrukere. Send oss en e-post på bek@bek.no om du bruker rullestol, så vil vi gjøre vårt beste for å finne en løsning som ivaretar dine behov. Våre toaletter er for alle kjønn. Servicehunder er velkomne i våre lokaler. Det er også mulighet for å trekke seg tilbake om man trenger å ha det stille.