Kunngjøring

Open call: arbeidsopphold i 8K-videostudio på BEK

BEK 03.10.2022 01.11.2022

Publisert

Vi har oppgradert videostudioet vårt! Med en ny Mac Studio, to 5K Apple Studio-skjermer og et Sony A1-kamera ser vi fram til å ta imot kunstnere som jobber med 8K-prosjekter.

Profesjonelle kunstnere som jobber med bevegelige bilder er velkommen til å søke om et arbeidsopphold i det nye 8K-studioet vårt i perioden 3. oktober–1. november. 

Søknadsfrist: 4. september.

For å søke, send en e-post til bek@bek.no med følgende: 

– kort prosjektbeskrivelse (inntil 300 ord)

– CV

Vi inviterer profesjonelle kunstnere til å søke, og prioriterer prosjekter som tar i bruk teknologi på utforskende vis og/eller undersøker forholdet mellom teknologi, kunst og samfunn. Vi tilbyr gratis bruk av studioer med tilhørende utstyr der forutsetningen er at kunstnerne jobber selvstendig. Merk at vi kun tilbyr våre fasiliteter og ressurser, og at vi ikke dekker kostnader til reise, opphold eller prosjekt.

VIDEOSTUDIO 

Vårt videostudio er optimalt for å jobbe med video- og animasjonsprosjekter. Studioet er utrustet med to 5K-skjermer og to aktive høyttalere, og en Mac Studio 2022 med Samsung 870 QVO 2.5” SSD 8TB og tilgang til redigeringsprogram som Final Cut Pro, Dragon Stopmotion og Adobe Creative Cloud. Man kan også enkelt jobbe på sin egen laptop ved å koble til høyttalere og skjermer.

Stillbilder fra «Far Before and After us. Golta» av Stefano Cagol (1); «Beyond the Fantastic» av Kiyoshi Yamamoto (2); «Overrett» av Anette Friedrich Johannessen (3); «Strømforgreininger» av Ingrid Bjørnaali (4).