Generelt

Johanne Øra Danielsen er ny informasjonsansvarlig på BEK

BEK 04.08.2023

Publisert

Vi er svært glade for å kunne ønske Johanne Øra Danielsen velkommen til BEK-teamet. Fra august 2023 er Johanne ansatt som ny informasjonsansvarlig, og skal jobbe videre med å gjøre BEK mer synlig, engasjerende og tilgjengelig. Avtroppende informasjonsansvarlig Åsne Hagen har jobbet i stillingen siden 2021, og skal nå til Oslo for å jobbe med tekst på fulltid.

–Johanne har vært en vital bidragsyter på det frie kulturfeltet i Bergen. Med hennes rike og varierte erfaring, nyanserte kunnskap og utstrakte nettverk på tvers av lokale kreative miljøer, er vi på BEK heldig som fikk Johanne med i staben, sier Maria Rusinovskaya, leder på BEK.

JOHANNE ØRA DANIELSEN

Johanne Øra Danielsen er en allsidig produsent, som har jobbet med kommunikasjon og markedsføring, produksjon, booking og logistikk for flere kulturorganisasjoner i Bergen. Hun har arbeidet med elektronisk og eksperimentell musikk og samtidskunst på Østre og Ekkofestivalen i en årrekke, og er nylig ansatt i Festspillene i Bergen. I tillegg arrangerer hun støyklubben Bulldozer, og er produsent for plateselskapet Ideophone Records.

Foto: Åsne Hagen