Arrangement

HOSPICE LAZY – Bailing Out the Universe from Imminent Doom

Dokkhuset Scene, Trondheim 24.11.2014 19.3024.11.2014 22.00

Publisert

Inspirert av Marcel Duchamps idé om et “hospice des Paresseux”, et sted hvor late folk kan søke tilflukt, utforsker stykket de mange manifestasjoner og implikasjoner av latskap gjennom musikk, tekst, bevegelse og spesialkonstruerte maskiner designet i samarbeid med Vigdis Haugtrø og Trøndelag Ortopedisk Verksted. Lysdesign av Sune Schjelderup.

Alpaca Ensemble er et fleksibelt ensemble av ulik størrelse og sammensetning, med en kjerne bestående av Else Bø (piano), Sigrid Elisabeth Stang (fiolin) og Marianne Baudouin Lie (cello). Alpaca initierer både store og små nyskapende prosjekter innenfor sjangerbrytende samtidsmusikk, og utvikler et repertoar på tvers av etablerte kunstformer. For mer informasjon, se www.alpacaensemble.com.

Alwynne Pritchard er en kunstner, artist og komponist. Hennes komposisjoner og forestillinger har blitt hørt over hele Europa, Amerika og Indonesia, og hun har jobbet med ledende musikere og ensembler over hele verden. Alwynne Pritchards musikk er utgitt av Verlag Neue Musik. For mer informasjon og materiell, se www.alwynnepritchard.co.uk.

Bestillingsverk støttet av Norsk kulturråd, FFUK og Trondheim Kommune. Takk til ensemble recherche, Experimentalstudio des SWR, Bergen Dansesenter – regionalt kompetansesenter for dans, Thorolf Thuestad og BEK.

Pris: kr 200,- / kr 100,- student, elev, honnør og medlem i nyMusikk (inkl. billettavgift)

linker:
https://www.facebook.com/events/969193303095383/?fref=ts
http://www.dokkehuset.no