BEK Sommerfest 18. august

BEK, C. Sundts gate 55, 9th floor 18.08.2023 19.0018.08.2023 23.59

Publisert

Velkommen til den årlige sommerfesten på BEK, fredag 18. august kl 19:00 – hvor vi feirer fellesskapet rundt BEK og sommerens siste dager!

Vi åpner festen med grilling og lange fellesbord, og deretter blir det presentasjoner av våre nåværende kunstnere på arbeidsopphold, Pavel Sterec og Emily Adomah.

Pavel Sterec, som for tiden jobber i BEKs videostudio, vil dele noen glimt fra arbeidet sitt og vise utdrag fra et videoessay han utvikler for sitt multimediaprosjekt «Stakhanovites of Transformation».

Under sitt nåværende opphold i BEKs lydstudio har Emily Adomah utforsket lydforurensning, og bruker dette i sine komposisjoner gjennom feltopptak og live-prosessering. På BEK sommerfest vil Adomah fremføre et live-sett med utdrag fra det nye materialet.

Vi varmer opp grillen, tilbereder noen salater og snacks og serverer velkomstdrink! Ta ellers med det du måtte ønske å grille, og det du ellers trenger for god sommerstemning.

Sommerfesten er gratis og åpen for alle, og er en god mulighet for å møte og bli kjent med BEK og miljøet rundt oss.

Medvirkende artister:

Pavel Sterec er en kunstner som bor og arbeider i Praha. Han kombinerer performance, objekter, fotografi og andre medier på en rekke måter. Arbeidet hans kretser rundt spørsmål om forskning, vitenskap, museer og arkiver, sosiale strukturer og vår avhengighet av konkret eller symbolsk kapital.

Emily Adomah er en sanger, komponist og dj, uteksaminert fra Norges musikkhøgskole, med base i Bergen. I tillegg til å ha opptrådt på flere av Bergens scener med soloprosjektet sitt, har hun komponert musikk for film og dans.

Bilde: Teip-prosjektet «Continuous re-mark» av Den Uferdige Institusjon, fra fjorårets sommerfest. Foto: Kaeto Sweeney