Kunngjøring

BEK slutter seg til KOROs prosjekt STUDIO

Bergen 23.08.2021 30.11.2021

Publisert

STUDIO er en del av KOROs kunstprosjekt til KMDs nybygg i Møllendalsveien 61, og ble lansert på KMD i dag. STUDIO skal ta form av en serie samarbeidsprosjekter mellom KMDs fakulteter, Bergen og verden. STUDIO skal utforske arbeidsprosesser og studiopraksis i fagene kunst, musikk og design og hvordan disse kan knyttes til kunstutdanning. 

I samarbeid med STUDIO inviterer vi Mark Fell til et kunstneropphold på BEK i november 2021, der Fell skal utvikle et prosjekt for vårt symposium «The only lasting truth is change».

Les mer om STUDIO her, og følg med på nettsidene våre eller abonner på BEKs nyhetsbrev for flere detaljer om symposiet!

Mark Fell er en kunstner med praksis som spenner over flere felt og base i Rotherham (UK). Han er anerkjent som “one of the most compelling and influential electronic artists in the world” [South Bank Centre, London]. Den kunstneriske praksisen hans trekker veksler på elektronisk musikk, subkulturer, eksperimentell film, samtidsfilosofi og radikal politikk.

Fell har hatt en betydelig produksjon gjennom de siste 30 årene – fra tidlige elektroniske lydverk og innspillinger til installasjon, kritikk, kuratoriske prosjekter, utdanningssystemer og koreografiske forestillinger.

http://www.markfell.com/

Foto fra kmd.uib.no