BEK på Bergen Art Book Fair

Bergen Kunsthall, Rasmus Meyers allé 5 12.04.2024 17.0014.04.2024 17.00

Publisert

BEK tar del i Bergen Art Book Fair 12.–14. april, med to bøker og det spesiallagde heftet Shit Out Here Purple av Roy Claire Potter.

Tid:
Fredag 12. april kl. 17–20
Lørdag 13. april + søndag 14. april kl. 11–17
Sted: Bergen Kunsthall, Rasmus Meyers allé 5

Finn bøkene fra BEK i BABFs bok-buffé. Vi sitter ved standen lørdag kl 13-15, hvor du kan kjøpe eller bla i følgende verk:

Shit Out Here Purple (booklet), et hefte med perforerte tegninger som springer ut av undergrunnsbevegelsen med Eyeball Cards, som ble laget og utvekslet på 1980-tallet av brukere av den da ulovlige Citizens Broadcast-radioen i Storbritannia. Laget av den britiske kunstneren Roy Claire Potter i forbindelse med deres bestillingsverk til BEK, som undersøkte språket på protokollene til kortbølge radioamatører og hvordan det å ta «contact»  – eller QSO  – er sentrert og differensiert fra ordinære samtaler. 

Structure and Synthesis: The Anatomy of Practice av den tverrdisiplinære kunstneren Mark Fell (Urbanomic, 2022) samler materialer som gir et innblikk i hvordan Fells praksis har utviklet seg. Boken fletter sammen diagramskisser, prosedyrale systemer, tegninger og fotografier med filosofiske essay, skarp polemikk, instruksjoner og fragmenter fra kunstnerens egne notatbøker. NB: Kun få eksemplarer tilgjengelig.

BEKs publikasjon around which dissonant satellites cluster: 20 år med Bergen senter for elektronisk kunst (2021).

Bergen Art Book Fair (BABF) er en årlig festival for kunstbøker og selvpublisering som viser fram lokale, nasjonale og internasjonale kunstnere og uavhengige utgivere. www.babf.no