Arrangement

BEK Åpningsuke: Kræsjkurs

BEK, C. Sundts gate 55, 9. etasje 24.02.2023 16.00

Publisert

Bli med på kræsjkurs i våre lyd- og videostudioer som del av BEK Åpningsuke! Begynnere og andre nysgjerrige får en introduksjon til bruk av studioene og mulighet til å prøve live miksing av lyd og bilde. Vi samles også om et varmt måltid på BEKs kjøkken.

Fredag 24. februar
BEK, C. Sundts gate 55, 9. etasje
16.00
Gratis og åpent for alle – ingen registrering nødvendig!

Merk at kursene begynner presis – møt opp på BEK senest fem minutter før starttid.

16.00–17.00 Kræsjkurs: Lydstudio
I lydstudioet utforsker vi mulige oppsett og bruksmåter, og hvordan du kan konfigurere studioet for mange spennende bruksområder – fra kritisk lytting og miksing til lyd for film, voice-over eller innspilling av improvisert elektronikk, for å nevne noen få.

17.00–18.00 Kræsjkurs: 8K video 
Bli med når Kaeto og Åse viser fram mulighetene i videostudioet! Vi introduserer de nye videoredigeringsfasilitetene med 8K Mac Studio og gjør oss kjent med det nye kameraet Sony Alpha 1, stativer og gimbal.  

18.00 Livemiks og middag
Vi bringer lyd og video sammen i et oppsett for live video- og lydprogramvare: VDMX og Ableton Live! Bli med å prøve ut å spille av projiserte bilder og lyd live på BEKs prosjektrom. Utstyret er tilgjengelig og studioene er åpne for deltakerne slik at det er mulig å teste det i praksis. Vi samles også om et varmt måltid på BEKs kjøkken. 

Gi oss en lyd på resources@bek.no om du har spørsmål!

Tilbake til fullt program for BEK Åpningsuke 2023