Utvikling

Animasjonsworkshop i Lizard Ladder

På BEK og via Zoom 15.12.2020 19.0015.12.2020 21.00

Publisert

Velkommen til workshop i den eksperimentelle programvaren Lizard Ladder med kunstneren og animatøren Ted Wiggin. Med utgangspunkt i håndtegnede bilder for animasjon generer Lizard Ladder automatisk bilder mellom frames. Wiggin vil holde workshopen via Zoom fra New York, og deltagerne kan delta digitalt eller være med fra BEK.

Tirsdag 15. desember kl. 19.00 – 21.00
Delta via Zoom eller fra BEK. Merk at det er begrenset antall plasser for de som vil være med fra BEK, og førstemann til mølla.
Påmelding for både digital og fysisk deltagelse: marieke.verbiesen@bek.no

Lizard Ladder er eksperimentell programvare som automatisk genererer animerte bilder fra håndtegnede bilder. Den genererer bevegelse i sanntid i henhold til hvordan du streker opp tegningen din, og oppfordrer deg dermed til å vurdere hvordan bildet skal animeres mens du tegner.

Ted Wiggin er animatør og programvareutvikler; han arbeider med kortfilm og verktøyene for å lage disse. Hans animasjoner er laget på tilpasset programvare, som er både brukervennlige og fritt tilgjengelige. Wiggin underviser i animasjon ved Parsons and Rhode Island School of Design i New York. Filmene hans har blitt vist på festivaler verden over, inkludert Ottawa International Animation Festival, Image Forum Festival i Tokyo, Animafest Zagreb og Glas Animation Festival i Berkeley.

Se eksempler og last ned Lizard Ladder fra Ted Wiggins hjemmeside her.

Ted Wiggin deltok under Ekkofestivalen 2020 i filmprogrammet Seing Sound Cinema, som var kuratert av Marieke Verbiesen ved BEK. Les mer her.