Utvikling

Verktøykassen: LED-lys

BEK - LED-lys 25.04.2019 11.0025.04.2019 15.00
BEK - Åpen verktøykasse 26.04.2019 10.0026.04.2019 16.00

Publisert

Verktøykassen skal denne gangen handle om LED-lys og Arduino. Å koble opp ett LED-lys til en Arduino er ikke så veldig vanskelig, men hva om du vil koble til 50 lys, eller LED-strips? Vi vil se på hvilke type Arduino-tilbehør, hvor mye strøm som trengs og hvordan koble alt sammen for å få dette til. 


Torsdag 25. april kl. 11.00 – 15.00: Dagens tema – LED-lys
Påmelding innen tirsdag 23. april til bek@bek.no Meld gjerne fra om spørsmål og/eller problemstillinger som du ønsker å ta opp i Verktøykassen (utover dagens tema). Ta med egen laptop.

Fredag 26. mars kl. 10.00 – 16.00: Åpen Verktøykasse. Jobb på egenhånd, få tilbakemelding, få innblikk i andres prosjekter, lær og diskuter! Kursleder vil være tilgjengelig deler av dagen. Ingen påmelding, du trenger heller ikke ha deltatt på torsdagens kurs.

Verktøykassen er gratis og åpen for alle, og vil foregå på norsk og/eller engelsk etter behov. 


Siste Verktøykassen før sommeren blir 23 – 24. mai. Da vil vi se nærmere på ulik «kreativ programvare» som for eksempel TouchDesignerVuo og openFrameworks. Mer info kommer! 

Tidligere tema i Verktøykassen har vært micro:bit, Unity og videosynkronisering.

Om Verktøykassen

Verktøykassen er BEKs nye møteplass for å lære om og prøve ut tekniske verktøy, det være seg både maskinvare og programvare. Det er lav terskel for deltakelse, og høy hands-on faktor. For hver gang blir et nytt «dagens tema» lansert, i tillegg til at deltakere kan komme med innspill eller spørsmål som tas opp i fellesskap. Verktøykassen vil foregå jevnlig utover våren, og ledes av spillutvikler og programmerer Stian Remvik. 

Om Stian Remvik

Stian Remvik er spillutvikler og programmerer, og har siden 2013 vært tilknyttet BEK på frilansbasis. Remvik er utdannet med en bachelorgrad i visuell kommunikasjon fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen (2010), og har tilegnet seg kunnskap om og erfaring med programmering og implementering av tekniske løsninger i kunstprosjekt gjennom sine engasjement på BEK. I 2018 lanserte han spillet GumGun, og har de seneste årene utviklet og vist egne dataanimasjoner i utstillinger. Remvik har utviklet flere app’er, blant annet BITWaves for BIT20 Ensemble og app for forestillingen Post-Capitalistic Auction, og i nærmeste fremtid lanseres app’en for Siljustøl ved KODE – Museum og komponisthjem i Bergen.
Stian Remviks hjemmeside.