Arrangement

Prøverommet: VUMA Soner BETATEST

Betatesting, oppmøte på Bergen Assembly - byvandring - avslutning på Bergen Kjøtt 19.10.2020 17.0019.10.2020 20.00
tatesting, oppmøte på Bergen Assembly - byvandring - avslutning på Bergen Kjøtt 19.10.2020 12.0019.10.2020 15.00

Publisert

I samarbeid med BEK inviterer Prøverommet deg til å delta i en betatesting* av VUMA Soner, en app med geo-utløste lydvandringer laget av VUMA Projects. Merk: Billettene er gratis, men må registreres i TicketCo. Kun 8 plasser til hvert tidspunkt.

Vi møtes i kontorene til Bergen Assembly for å laste ned appen før vi drar inn i byen for å teste den ut, og avslutningsvis møtes igjen på Bergen Kjøtt. Dine erfaringer og tilbakemeldinger vil være nyttige for utviklerne, og vil bidra til den ferdige versjonen av prosjektet. VUMA Soner lanseres på BEKs kommende arrangement Den latente byen 12. – 29. november 2020.

VUMA Soner hyller stemmene, historiene og talentene til melaninrike mennesker i Skandinavia. Denne delen av appen inneholder en samling med tanker, refleksjoner og samtaler, både fra hukommelsen og spontane, knyttet til spesifikke landemerker, bygninger eller områder i Bergen. Skaperne av disse lydopplevelsene er alle mennesker som bor i Bergen, noen snakker på norsk og noen snakker på engelsk. Lydene er tilgjengelige på spesifikke steder i Bergen sentrum gjennom en gratis app som kan lastes ned. Lydene kan kombineres til en lang vandring eller flere mindre.

For å delta trenger du en enhet med iOS11.1 eller Android 4.1 og nyere, samt hodetelefoner. Ta kontakt på forhånd hvis du trenger å låne utstyr, så ordner vi det.

Billettene er gratis, men må registreres i TicketCo. Kun 8 plasser til hvert tidspunkt.

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte: laurie@teatergarasjen.no

* En ‘beta-test’ er prøveversjonen av en app i sluttfasen av utviklingen, vanligvis utført av mennesker som ikke har vært involvert i å lage den.

Vu•ma \vumə\ noun
Origin: Swahili / Bantu

1: a buzz or rumble 2: a loud sound 3: a trend; news known among many people 4: a movement 5: a strong wind.

VUMA Projects is an initiative to see more young people of colour heard and represented in Scandinavia, on their own terms. It was started in Bergen, Norway by four women of multicultural backgrounds. 

VUMA Projects write, edit, research, run events, consult on diversity practice, and much more.