Generelt

Arbeidsopphold: Lin Pei-Han

BEK 03.04.2024 04.05.2024

Publisert

Lin Pei-Han er i arbeidsopphold på BEK, hvor hun forbereder materiale til tre kommende utstillinger i 2024.

I BEKs videostudio jobber Lin med et prosjekt som kombinerer animasjon og video, og utforsker grenser og det å arve historiske traumer. Verket vil bli vist på Lins separatutstillinger i Bosnia-Hercegovina og Vadsø Kunstforening denne sommeren, og i en gruppeutstilling senere på høsten i Taiwan.

I Bergen holder Lin en duo-utstilling, med artistsamtale og matservering på Bergen Assembly 3. mai fra 18.00 til 21.30. Bli med og test oppskriftene Lin har laget under sitt opphold i Bergen, påmelding via skjema her: https://forms.gle/d1Mk2AKV5NuKxXvu6

Lin Pei-Han

Lin Pei-Han er en tverrfaglig kunstner hvis forskningsbaserte arbeid omfatter maleri, video, skulptur, tekstil, arkitektur, installasjon, lyd og tekst. Lin foretar undersøkelser imellom politikk, miljø og menneskerettigheter, og med utgangspunkt i empatiske metoder inkluderer arbeidet hennes formater basert på intervju, beregninger og 3D-printing. Lin har en B Arch i arkitektur og design fra Shin Chien University i Taipei, Taiwan, og MFA i kunst fra NTNU og UiT i Trondheim og Tromsø, Norge. Arbeidene hennes har vært utstilt i Norge og internasjonalt, blant annet på Norske Kunsthåndverkeres temautstilling, Bomuldsfabriken Kunsthall (Arendal 2024), Kristiansund Kunsthall 2023, Trøndelagsutstillingen ved Trøndelag Senter for Samtidskunst (Trondheim 2023), Tromsø Kunstforening 2022, K-U-K 2022, Bodø Biennale 2022, Cultural Places (Wien 2020), og The InsideOut Gallery (Sacramento, CA 2021), blant andre.

Alle bilder: Lin Pei-Han