Arrangement

Konsert på Galleri RAM, Oslo

Galleri RAM, Oslo 04.11.2015 20.0004.11.2015 22.00

Publisert

Trond Lossius arbeider med lyd og installasjoner. Han utforsker forholdet mellom lyd og rom i stedspesifikke arbeider der spatial lyd fungerer som et immaterielt og temporært skulpturelt medium. Han har bidratt til en rekke tverrkunstneriske prosjekter i samarbeid med andre kunstnere, særlig installasjoner og innen scenekunst.

Han har hovedfag i geofysikk fra Universitetet i Bergen, komposisjon ved Griegakademiet, og har vært kunststipendiat ved Kunsthøgskolen i Bergen. Han er FOU-koordinator ved BEK, Bergen senter for elektronisk kunst.

 

“Tingen og slik den oppleves”

Tingen og slik den oppleves, er et multimedialt arbeid hvor kunstnerne undersøker et objekts egenskaper. Det er en performance som gjenspeiler objektets lyd, bevegelse og visuelle fremtoning. En uro har den iboende egenskapen å være stille og i bevegelse samtidig. Et passivt og aktivt objekt, en selvmotsigelse.

Austvoll-Dahlgren og Pozo er opptatt av kunst som et abstrakt språk og en fysisk opplevelse. De jobber ofte med hvordan oppfatningen av tid, lys og lyd påvirker hverandre. Kjetil Austvoll-Dahlgren har sin utdannelse fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. Ricardo del Pozo er utdannet ved kunstakademiet i Bergen.

 

Spaces Speak er en konsertserie med fokus på interaksjonen mellom lyd og bilde kuratert av Joakim Blattman Moldestad & Ricardo del Pozo. Serien gjennomføres i samarbeid med Notam og RAM galleri. Konsertserien er gjennomført med arrangørstøtte fra Kulturrådet og Kulturetaten Oslo Kommune .

 

Foto: James Welburn. Brukt med tillatelse.