Arrangement

Familiedag på BEK med Borealis

BEK, C. Sundts gt. 55 19.03.2023 11.3019.03.2023 16.00

Publisert

Søndag 19. mars inviterer vi til familiedag på BEK i samarbeid med Borealis – en festival for eksperimentell musikk. Ta med hele familien og fordyp deg i lydeksperimenter hos oss på Nordnes!

Program for familiedagen

11.30: Dørene åpner

11.30–16.00: Åpent hus med Lydsløyfe-workshop. Gratis, drop-in. Alle aldre er velkommen.

12.00–13.00 og 13.00–14.00: Lydlagerlaging workshop med Kjersti Alm Eriksen – billetter her (100,– pr barn, gratis for familier som har Aktivitetskortet). Anbefalt skolebarn, 6+. 

Familiedagen på BEK er for mennesker i alle aldre. Stikk innom og utforsk lydsløyfer, og ulike måter å lage dem på ved hjelp av linjaler, tape og magnetisk spolebånd på båndopptakere som strekker seg gjennom bygningen. Eller skaff deg billett til Kjersti Alm Eriksen sin workshop Lydlagerlaging der du får lage små lydlager-roboter av hverdagsting. Om du ikke vil delta på noen av workshopene er det masse plass til å tegne, rulle rundt på gulvet, og massevis av kaffe og vafler til de som trenger det.

Kom til oss på BEK og utforsk et vell av lyder!

Fullt program for Borealis 2023 på borealisfestival.no

Kjersti Alm Eriksen

Kjersti Alm Eriksen er utdannet designer ved Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam. Via installasjonskunst og performance beveget hun seg inn i scenekunsten, og våren 2019 avsluttet hun en master i teater med spesialisering i scenografi ved Kunsthøgskolen i Oslo. De siste årene har hun jobbet med eksperimentelle scenekunstprosjekter med dans og teater på usedvanlige steder, såvel som selvstendige billedkunst-prosjekter. Arbeidet hennes drives av en nysgjerrighet for objekters og steders iboende historier, og deres interaksjon med omverdenen.

Foto: Thor Brødreskift, fra workshop med Oda Bremnes på BEK som del av Borealis 2022