Arrangement

Who are you SkottegatenFM? – med Karen Werner og DJ Simon Alejandro

Utenfor Skottegaten 20 og på 88.6FM 17.04.2021 16.0017.04.2021 18.00

Publisert

Velkommen til presentasjon av kunstneren Karen Werner som for tiden har arbeidsopphold på BEK fra sitt eget hjem. Lørdag 17. april blir det live radiosending og gatefest utenfor Skottegaten 20 på Nordnes!

Lørdag 17. april kl. 16:00-18:00
Utenfor Skottegaten 20 og på 88.6FM

SkottegatenFM er en mikro-FM-radiostasjon, lansert i februar 2021 av kunstneren Karen Werner. På spisebordet har hun satt opp en radiosender for SkottegatenFM hvorfra hun daglig sender programmer, og inviterer interesserte naboer til å sende fra hjemmene sine. Alle i nabolaget kan låne en sender for å lage én sending eller sende jevnlig fra sine hjem. Som lytter er man aldri sikker på hvor signalet kommer fra. Sendingene går ut daglig i 12-tiden med en rekke ulike punkter på programmet som poesi, intervjuer med naboer om tema som veving og lokalhistorie, musikk, norsk for nybegynnere, surrealistisk vær og trafikkmeldinger, mikro-FM-historie, drømmetydning og telefonsamtaler direkte på luften.

17. april flytter vi radiostasjonen ut på gaten og inviterer deg til live-sending med Karen hvor spørsmålet “Who are you SkottegatenFM?” blir traktert på kreativt vis. I tillegg får du et radioinspirert DJ-sett av Simon Alejandro. Om du er i nabolaget kan du kan stille inn radioen din på 88.6FM, eller blir med oss fra gaten rett utenfor Skottegaten 20.

Karen Werner

Karen Werner er radiokunstner og sosiolog som flyttet til Bergen i 2020, og som nylig har laget radio for MÆKUR, Wave Farm, RUMMUR_Radio, RadioArt106FM og USMARadio. I 2016 lanserte hun Strange Radio, en serie radiokomposisjoner, lydinstallasjoner og liveopptredener om ‘postmemoryknyttet til Holocaust. Arbeidet hennes er støttet av Tonspur Kunstverein Wien, Wiens MuseumsQuartier, studio das weisse haus, Kone Foundation’s Saari Residency, Kunstradio, Orange94.0FM og Memorial Foundation or Jewish Culture. I 2019-2020 var Werner Inaugural Radio Artist Fellow på Wave Farm i New York. Werner er for tiden stipendiat ved KMD, Universitetet i Bergen.

Karen Werners hjemmeside.

Simon Alejandrois

Simon Alejandrois er en bergensbasert musikkelsker, og grunnlegger av og DJ i klubbkonseptet og konsertserien Jungelen. Han startet som rapper/mc i 2006 og begynte å samle plater og spille dem i 2012. De siste årene har han fått folk til å danse til lyder fra Karibia, Afrika og Sør-Amerika.

Arrangementet organiseres av BEK.
Vi følger de til enhver tid gjeldende regler og retningslinjer fra myndighetene for offentlige arrangementer for å unngå smittespredning. Programmet kan derfor endres på kort varsel.

Vi ber om at alle holder 2 meters avstand og/eller bruker munnbind. Hold deg hjemme og test deg dersom du ikke føler deg frisk og har symptomer på covid-19.