Arrangement

What is (your) dance? / Prøverommet på BEK

Prøverommet på BEK 03.05.2021 19.0003.05.2021 20.00

Publisert

Er dans et universelt språk? Dette spørsmålet utforsker Rita Maria Muñoz, og inviterer deg til et performance-eksperiment der du vil kunne oppleve performancens bevegelser, tanker og stillhet. Som tilskuer får du mulighet til å reflektere rundt og stille spørsmål til hva dans er, hva det er for deg, og om dans er et universelt språk.

3. mai 2021 på BEK kl. 19.00
Arrangementet varer ca. 1 time, inkludert introduksjon, performance (20 min.) og feedback.

Pris: 40,-
Forhåndsbestilling av billetter her (15 plasser).

Rita Maria Muñoz kom nylig tilbake til Bergen etter endt bachelorgrad i samtidsdans på Island. Kroppen er sentral i hennes kreative prosess – hvordan og hvorfor den beveger seg, men også hvordan bevegelser blir forstått gjennom våre forskjellige blikk. Rita Maria er interessert i å lage arbeider der publikum får gode opplevelser og samtidig blir utfordret i sine oppfatninger.

Prøverommet er BIT Teatergarasjens selvstendige sideprogram, som beveger seg mellom arenaer, gallerier og andre steder rundt om i Bergen. Prøverommet gir mulighet for at nye stemmer, nytt materiale, nye tanker og ideer, kan bli testet ut i et uformelt og dynamisk alternativ til de faste institusjonene i Bergen. Prøverommet har eksistert som del av BIT Teatergarasjens sesongprogram siden 1998, og har alltid oppsøkt det aller nyeste i undergrunnen av Bergens kunstscene.

http://bit-teatergarasjen.no/proeverommet

Ang. smittevern: På BEK forholder vi oss til gjeldende retningslinjer fra myndighetene i forbindelse med covid-19 og tilrettelegger for arbeid og opphold hos oss deretter. Vi forventer at alle som er i våre lokaler også forholder seg til de til enhver tid gjeldende retningslinjene.