Arrangement

Websider for kunstnere

BEK,BEK 16.03.2009 10.0016.03.2009 16.00

Publisert

Målsetting: Målsettingen med kurset er at alle i løpet av seks timer skal være i stand til å sette opp og vedlikeholde egne hjemmesider. I løpet av kursdagen skal alle (som medbringer egen laptop) ha satt opp en foreløpig utgave av egne nettsider. Kurset skjer i samarbeid mellom KHiB/etterutdanningen, Bergen senter for elektronisk kunst (BEK) og Bildende Kunstneres Forening Hordaland (BKFH).

Kursleder: Marieke Verbiesen. Marieke Verbiesen har bred erfaring med WordPress og Dreamweaver. Hun har ledet kurs for studenter ved bl.a. KHiB, KIT og New Media Technology ved Universitetet i Amsterdam.

Målgruppe: Kurset er åpent for alle kunstnere/kunsthåndverkere med fullført diplom/master/hovedfag eller tilsvarende.

Krav til forkunnskaper og nødvendig utstyr: Grunnleggende datakunnskap. Det er nødvendig å medbringe egen laptop som kan kobles opp mot trådløst nettverk (to og to kan samarbeide om en laptop, men kursutbyttet vil da kunne bli mindre for dem som deler). Digitalt på laptoppen bør en også medbringe cv, samt tekst/bilder fra en utstilling/kunstprosjekt som en ønsker dokumentert på hjemmesidene. Dette vil bli benyttet til å lage en førsteutgave av egne nettsider.

Dato: Maks antall deltakere er satt til 10. For at det skal være plass til flere er det satt opp to identiske kurs.

Sted: Bergen senter for elektronisk kunst (BEK) ligger i øverste etasje i C Sundts gate 55 med utsikt mot Bergen Havn og de omliggende herligheter

Påmelding innen én uke før kursstart: etterutdanning[AT]khib[DOT]no Husk å gjøre oppmerksom på hvilket av de to dagskursene du vil delta på!

Kursavgift: Kr 50,-.