Arrangement

Verktøykassen: Workshop om Arduino

BEK, C. Sundts gate 55 10.05.2023 13.0012.05.2023 16.00

Publisert

Vi inviterer til workshop om hvordan du kan lage interaktive elektroniske objekter med Arduino – en elektronisk prototypeplattform, basert på åpen kildekode, som gir mange muligheter.

Arduino kan brukes for å lage interaktive prosjekter der man kobler motorer, lys, sensorer og andre elektronikkdeler sammen. Denne workshopen, ledet av Antoine “Arthur” Hureau, vil dekke det grunnleggende av programmering og elektronikk for å komme i gang med å utvikle kreative prosjekter med Arduino og prøve ut noen av mulighetene.

Dato: 10.–12. mai, 13.00–16.00 hver dag
Sted: BEK, C. Sundts gate 55
Påmelding: send e-post til resources@bek.no innen 8. mai. Begrenset antall plasser. Workshopen vil bli holdt på engelsk, med forklaringer på norsk ved behov. Ingen tidligere erfaring er nødvendig. 
Deltageravgift: 350 kr. Avgiften dekker et grunnleggende Arduino-sett som du får beholde, slik at du kan fortsette å utforske etter denne workshopen.

Ta med laptop med USB A-utgang (eller dongle/adapter). Om du mangler laptop og gjerne vil være med på workshopen, ta kontakt med oss på resources@bek.no innen 8. mai!

Workshopen er del av Verktøykassen – BEKs lavterskelserie for å lære om og prøve ut tekniske verktøy, det være seg både maskinvare og programvare. Det er lav terskel for deltakelse, og høy hands-on-faktor. Verktøykassen-workshopene er åpne for kunstnere med ulike nivå av erfaring.

Antoine “Arthur” Hureau er en komponist, lyddesigner, ingeniør og konsulent med base i Bergen. Han har en lydbasert praksis innenfor et tverrdisiplinært felt der komposisjon av samtidsmusikk, elektronisk musikk, ingeniørfaglig utforsking og lyddesign møtes. Han har et tydelig blikk for nåtidens sosiale, miljømessige og politiske spørsmål knyttet til teknologi, og tar til orde for åpen og fri forskning og utdanning og teknologi som er gratis og basert på åpen kildekode.

Bilder: 1) Foto tatt av Antoine «Arthur» Hureau. 2) Eleonore Griveau, PRODOME II, 2022, Studio 17, Stavanger, Norge ©. Foto tatt av Eivind Egeland. 3) Foto tatt av Antoine «Arthur» Hureau.

Tilgjengelighet

BEKs lokaler er dessverre ikke tilgjengelige for rullestolbrukere. Send oss en e-post på bek@bek.no om du bruker rullestol, så vil vi gjøre vårt beste for å finne en løsning som ivaretar dine behov. Våre toaletter er for alle kjønn. Servicehunder er velkomne i våre lokaler. Det er også mulighet for å trekke seg tilbake om man trenger å ha det stille.