Kunstnere vi tar imot på BEK har tilgang på utstyret vårt under arbeidsopphold og utvikling av produksjoner i regi av BEK. Vi har dessverre ikke mulighet til utlån på generell basis og låner ikke bort utstyret til andre.

Som kunstner i arbeidsopphold på BEK kan du få tilgang til teknisk produksjonsutstyr, våre lokaler og vår kompetanse gjennom veiledning og rådgivning. Vi lyser ut arbeidsopphold på nettsiden og i nyhetsbrevet vårt.

Dette er ressursene vi har tilgjengelig for kunstnere i arbeidsopphold:

Veiledning om kunst og teknologi
Våre ansatte kan etter avtale veilede deg i kunstneriske, tekniske og administrative problemstillinger i ditt prosjekt.

Prosjektrom
På BEK har vi to mellomstore prosjektrom. De kan slåes sammen til et stort rom, og er øremerket prosjektutvikling og deling av prosess eller resultat fra kunst og teknologiprosjekter.

Lydstudio
Vi har et profesjonelt lydstudio med et dynAudio acoustics 5.1 lydsystem, iMac og lydkort. Man kan enkelt koble egen laptop og lydkort til systemet.

Videostudio
Vi har et profesjonelt videostudio med kraftige verktøy som kan håndtere tunge filer. Du får tilgang til redigeringsverktøy som Adobe Creative Cloud, Final Cut Pro og DaVinci Resolve, og mye mer. Detaljert informasjon får du når du tar kontakt.

Elektronikkrom
Elektronikkrommet vårt er basis utrustet for modifisering og bygging av ulike teknologienheter. Her kan du skru, bore, lodde, mekke, teste, måle de elektroniske komponentene du trenger i ditt prosjekt. Delelageret vårt er begrenset, og du må selv ta med deler eller supplere lageret hvis du trenger noe derfra.

Produksjonsutstyr
BEK har utstyr til kunstproduksjon for kunstnere og utøvere tilgjengelig ved prosjektsamarbeid. Det gis en kort innføring ved prosjektstart, men vi har ikke teknikere eller andre som kan assistere prosjektet underveis. Mer info og oversikt over utstyr får du på forespørsel.

Promotering
Vi promoterer deg og prosjektet du utvikler gjennom BEK på vår hjemmeside og videre i våre kanaler.

Det du gir tilbake
Å bruke oss er gratis, men du gir en presentasjon av prosess, prosjekt eller kunstnerskap, etter avtale. Synliggjøring av BEK som samarbeidspartner der verket/prosjektet vises eller presenteres er også inkludert i avtalen.