Arrangement

Sonic memory, musical instruments, sounding objects, and improvised performance. Presentasjon av John Brennan.

BEK - Presentasjon 22.01.2020 13.0022.01.2020

Publisert

John Brennan vil i denne presentasjonen diskutere sine nylige undersøkelser om forholdet mellom musikkinstrumenters «soniske minne» og improvisert fremføring.


Onsdag 22. januar kl. 13.00
Gratis og åpen for alle, enkel lunsj vil bli servert.


John Brennan

John Brennan er en lydkunstner, trommeslager og ny musikk-kurator som bor i Vancouver, Canada. Han har en BFA i elektroakustiske studier fra Concordia University og har turnert mye i Europa, Japan og Nord-Amerika. Blant artistene han har fremført, spilt inn og samarbeidet med er Elisa Ferrari, Raven Chacon, Chris Corsano, Nate Wooley, Marshall Trammell, William Hooker, Greg Saunier, Graham Lambkin, Jeneen Frei Njootli, Áine O’Dwyer, John Dikeman, Chris Cogburn og DJ Olive, blant andre. Mellom 2012 og 2016 grunnla og kuraterte han Destroy Vancouver (DV) en improvisert musikk- og lydkunstserie produsert av VIVO Media Arts Center. De siste årene har arbeidet med fremføring og improvisasjon også omfattet lydinstallasjoner og lydskulpturer, som tar opp i seg forholdet mellom lydminne fra musikkinstrumenter, fremføring og improvisasjon.

John Brennans hjemmeside.


Åpningsuke BEK 2020

Da BEK åpnet sine nyopppussede lokaler i 2019 gjorde vi det med en rekke arrangementer i åpningsuken. Dette syntes vi var så morsomt at vi gjerne åpner 2020 med en ny åpningsuke! Vi vil i år invitere til en rekke presentasjoner, kurs og konserter 20. – 28. Januar! Se hele programmet her.