Arrangement

Presentasjoner ved Hoogland, van den Heuvel, Jaeger og Ideophone Records

BEK 06.09.2019 17.0006.09.2019 20.00

Publisert

Fredag 6. september kl. 17.00 ønsker vi velkommen til presentasjoner ved Timo Hoogland, Mark van den Heuvel, Gerri Jaeger og Ideophone Records! De tre første er del av Loud Matter som spiller på Østre onsdag 4. september, mens Jiska Huizing og Rudi Valdersnes fra Ideophone Records slipper den nye platen sin IDE002 til helgen.

Velkommen fredag 6. september kl 17.00
Fra kl 18:00 serverer vi mat og drikke
Åpent og gratis for alle


Timo Hoogland

Timo Hoogland er en kreativ koder som jobber med programmering, algoritmer, matematikk, naturfag og visuals. Han ble uteksaminert fra musikk- og teknologiavdelingen ved University of Arts Utrecht i Nederland. Hoogland koder for eksperimentell elektronisk musikk med det nye språket Mercury og komponerer audiovisuelle brikker og programvare i Max/MSP. Han vil gi en live-kodingsdemonstrasjon som del av presentasjonen.
Timo Hoogland


Mark van den Heuvel

Den nederlandske elektroniske musikeren Mark van den Heuvel kombinerer sin evige kjærlighet til 8-bits, beats og basslinjer til uforlignelige livesett. Ved å bruke klassiske Nintendo Gameboys, brukt og hacket for å lage lo-fi-komposisjoner og melodiske kroker med minimale midler, bruker han uortodokse og kreative maskin- og programvareløsninger.
Mark van den Heuvel


Gerri Jaeger

Den østerrikske trommeslageren Gerri Jaeger vil presentere sin skreddersydde elektroakustiske effektrigg som han har jobbet med i flere år.
Gerri Jaeger


Ideophone Records

Jiska Huizing og Rudi Valdersnes fra Ideophone Records vil vise sitt siste plate IDE002 og produksjons- og innspillingsprosessen som fant sted på BEK. I helgen blir det også release-fest for å feire plata på Østre i samarbeid med EKKO.
Ideophone Records