Arrangement

Performance Nå 4

C. Sundsgate 55 23.11.2013 10.0023.11.2013 18.30

Publisert

Kunstnerne som deltar er Espen Sommer Eide/Kristin Tårnesvik (NO), Guro Gomo (NO), Amanda Steggell (UK/NO) og Paolo Zuccotti (IT/SE)/ Jan Hajdelak Husták (CZ/NO)

Taking Turns Bergen teaser from hajdelak on Vimeo.

OBS! Deltakelse i den interaktive performancen «Taking Turns» ved Paolo Zuccotti og Jan Hajdelak Husták krever påmelding. Du melder deg på
her: http://doodle.com/fxi65wunhuiux47e

Espen Sommer Eide (f. 1972) er bosatt i Bergen og jobber i kryssningsfeltet mellom filosofi, musikk, billedkunst og scenekunst. I tillegg til turnévirksomhet i inn- og utland har Eide presentert kunstverk i flere sammenhenger, bl.a. på Henie-Onstad Senteret, Stedelijk Amsterdam, Manifesta 7 og Bergen Kunsthall. Kristin Tårnesvik (f. 1964) kunstneriske arbeider føyer seg inn i hennes mangeårige utforsking av forholdet mellom kunst, politisk ideologi og propaganda. Tårnesviks hovedverktøy er fotografi og tekst. I tillegg arbeider hun med performance, intervensjoner og installasjoner. Sommer Eide og Tårnesvik vil fremføre verket “Ugressarkivet (live)” kl. 13.00 og kl. 15.00 i 3. Etg. prosjektrommet

Guro Gomo (f. 1981) viser arbeidet «70×1», en performance og videoinstallasjon hvor personlige huskelister har blitt til et manus. Ved hjelp av opptaksutstyr har hun lest inn kommandoer som forhåpentligvis vil hjelpe henne å bruke tiden til noe konstruktivt under hennes arbeidsøkt. Arbeidet vises mellom kl. 10.00 – 18.30 på 3. Etg.

Amanda Steggell ( f. 1965) er koreograf og kunster. Hun kombinerer mediakunst med performance på konkretiserte, fenomenologiske og science-fiction aktige måter.
Steggell presenterer «Energy Bank. Crank & Go!», en unik og mobil ladestasjon bestående av en generator med håndsveiv og et lydsystem, som bæres som en ryggsekk. Båret av en bankagent fungerer Energibanken som en portabel og offentlig tjeneste for ladding av mobiltelefon. Arbeidet vises mellom kl. 12.00 – 16.00 i hele byggningen.

Paolo Zuccotti (f.1983) og Jan Hajdelak Husták (f.1983) sitt verk “Taking Turns” er en engasjerende og interaktiv performance som utforsker hvordan persepsjon former vår virkelighet. Verket, som kun kan oppleves av en person om gangen, består av en vandring gjennom en performance-installasjon. Prosjektet er initiert av Paolo Zuccotti (konsept) og realisert med Jan Hajdelak Husták (multimedia design), i samarbeid med Bonthrop (kunstnerisk og teknisk konsulent). Individuel påmelding http://doodle.com/fxi65wunhuiux47e

Merk at “video-briller” vil brukes under performancen. Det frarådes derfor deltakelse av barn under 7 år og personer med epileptiske lidelser. Påmelding kreves.