Utvikling

På luften med Karen Werner og SkottegatenFM

SkottegatenFM på 88.6FM 06.02.2021 06.05.2021

Publisert

Karen Werner har arbeidsresidency på BEK – hjemmefra. På spisesbordet har hun satt opp en radiosender for SkottegatenFM hvorfra hvor hun daglig sender og hjelper interesserte naboer med å sende fra hjemmene sine. SkottegatenFM er en tre-måneders mikro-FM-radiostasjon som sender på frekvens 88.6FM fra Werners hjem i Skottegaten og til nærområdet på Nordnes. Alle som er i området kan stille inn på og lytte til sendingene! 

SkottegatenFM ble lansert 6. februar 2021 og er en tre-måneders mikro-FM-radiostasjon som sender på 88.6FM fra Skottegaten til nærområdet på Nordnes. Alle i området kan låne en sender og lage én sending eller sende jevnlig fra hjemmet sitt; som lytter er man aldri sikker på hvor signalet kommer fra. Programplanen distribueres månedlig til naboene på hjemmelagde postkort. Så langt er det sendinger hver dag fra kl. 12.00 med en rekke ulike punkter på programmet som poesi, intervjuer, norske ord for nybegynnere, helgemusikk, samtaler direkte på luften og musikk hver lørdag kveld klokken 20.00. Andre programmer kan dukke opp, inkludert sporadiske sendinger sent på kvelden.

Ukens program

SkottegatenFM har FM-radioer til utlån, og Hordaland kunstsenter har radioer du kan lytte til i kafeen.
SkottegatenFM vil være del av Borealis’ Resonating Nordnes-arrangement 20. mars 2021

E-post: skottegaten.fm@gmail.com
Følg SkottegatenFM på Instagram her.

Karen Werner

Karen Werner er radiokunstner og sosiolog som flyttet til Bergen i 2020, og som nylig har laget radio for MÆKUR, Wave Farm, RUMMUR_Radio, RadioArt106FM og USMARadio. I 2016 lanserte hun Strange Radio, en serie radiokomposisjoner, lydinstallasjoner og liveopptredener med sendinger støttet av Tonspur Kunstverein Wien, Wiens MuseumsQuartier, studio das weisse haus, Kone Foundation’s Saari Residency, Kunstradio, Orange94.0FM og Memorial Foundation or Jewish Culture. I 2019-2020 var Werner Inaugural Radio Artist Fellow på Wave Farm i New York. 

Karen Werners hjemmeside.