Arrangement

MONO

BEK 15.05.2019 19.0015.05.2019 22.00

Publisert

Denne kvelden vil et utvalg lydkunstnere, musikere og komponister hver komponere eller improvisere frem et kort flerkanals stykke musikk eller lyd. For å dra publikum inn i og introdusere dem for et mangfold akusmatiske opplevelser, vil denne konserten bli bygget rundt en vegg av «mono-høyttalere». Noe vil bli fremført live, mens noe vil være komponert på forhånd og spilles av.


Line-up
Morten Poulsen (DK)
Prolonged Pain (NO)
Sarah Tzara Victoria (DK/NO)
+ Studenter ved KMD (Fakultet for kunst, musikk og design, Universitetet i Bergen)

Gratis og åpent for alle!

MONO springer ut fra 6.1 og HYDRA, en serie flerkanals konserter kuratert av Craig Wells og Arthur Hureau for å reintrodusere et bredt spekter av akusmatiske, elektroakustiske, støyete, ambiente, elektroniske og glitchy lytteopplevelser for lydfeltet i Bergen.

MONO er co-organisert av Arthur Hureau, Craig Wells og BEK, og er den andre i en serie på tre flerkanals konserter. Den forrige konserten 6.1 ble holdt på BEK 15. mai, og den avsluttende konserten vil bli holdt på Rokkansenteret 7. juni i samarbeid med Griegakademiet (UiB). Denne siste konserten vil være resultat av en workshop ledet av komponist Natasha Barrett, hvor deltagerne får lære mer om fremføring og spredning av lyd til et omsluttende lydoppsett. Mer info kommer.