Utvikling

Jitter workshop for viderekommende

BEK 17.02.2014 10.0021.02.2014 16.00

Publisert

Workshopen vil være en kombinasjon av presentasjoner, demonstrasjoner, øvelser, utveksling av ideer og erfaringer, og kreative utprøvinger. Deler av tiden vil bli satt av til individuell oppfølging og veiledning i forhold til den enkelte deltager sine prosjekter.

Dette er ikke en introduksjonsworkshop, og det forutsettes at deltagerne har kjenskap til Max og Jitter fra før. Workshopen skal gi deltagerne mulighet til å videreutvikle ferdigheter, forståelse og kreative ideer.

Workshopen går hver dag fra 10:00 til 16:00, og det er muligheter for å fortsette å jobbe utover kvelden. Det forutsettes at deltagerne er til stede under hele workshopen.

Det koster ikke noe å delta, men tilreisende deltagere må selv ordne med reise og opphold. BEK kan være behjelpelig med å booke rom på Hotel Augustin til rabattert pris. Workshopen holdes på engelsk og er åpen for internasjonale deltagere.

Hvis du ønsker å delta, så send en mail til trond.lossius@bek.no med følgende informasjon (på engelsk):

  • Navn
  • E-post-adresse
  • Bosted
  • Kort begrunnelse for hvorfor du ønsker å delta i workshopen, og eventuelle emner som du er særlig interessert i at skal tas opp.
  • Kort beskrivelse av din kunnskap om og erfaring med Max og Jitter
  • Lenke til webside e.l.
  • En kort bio
  • Dersom du ønsker at BEK skal booke rom for deg på Hotel Augustin (ca. 645,- pr. natt), må det oppgis, og du må oppgi når du ankommer og reiser.

Vi begynner utvelging av workshop-deltagere 6. januar, og fortsetter til alle plasser er tatt. Dette er en liten, intim og uformell workshop. Det er bare plass til ca. 10 deltagere, og vi regner derfor med at workshopen fylles fort opp.

Wesley Smith is a computational artist and researcher working at Cycling ’74 in San Francisco since 2006. At C74, Wesley has focused primarily on Jitter development and more recently the Gen extension to Max. He has a master’s from the Media Art and Technology program at UC Santa Barbara and has taught computational design at SCIArc in Los Angeles as well as MAT.

Støttet av Norsk kulturråd og Bergen kommune.