Arrangement

Et aktivt preludium til påsken

BEK 01.03.2013 00.0015.04.2013 00.00

Publisert

Amir Ajdinovic arbeider med en filmprosjekt: ‹‹Mitt prosjekt er et forsøk på å forvandle virkeligheten til en film. Jeg gjør en stilisert dokumentar, gir den spillefilm- og musikkvideoestetikk. Det er en utforskning av narsissisme og kunst, for det meste inspirert av sosiale medier og DSLR-teknologi (DSLR-teknologi gjør det mulig å gjenskape Hollywoodbilder enkelt). Jeg kan tenke meg at filmen blir om “alt”, som en ikke-lineær schizo-montasje av alle opptakene kan jeg klarer å fange. Da jeg er nærmest meg selv, vil filmen sannsynligvis komme til å handle om meg som sliter med å lage en film. På mange måter prøver jeg å lage den ultimate meta-film, som et manifest over vår selvbevisste og nevrotiske kultur.››

Trine Hylander Friis utvikler sitt lydarbeid til Masterutstillingen på Bergen Kunsthall i samarbeid med Trond Lossius som har stor kompetanse innen spatialisering, Max og Jamoma.

LEMUR jobber med lyd- og videoopptak av Critical Band, som ble vist under Ekkofestivalen høsten 2012. BEK har samprodusert prosjektet og bidratt i ensemblets arbeid med akustisk analyserer. LEMUR består av Bjørnar Habbestad, Michael Duch, Hild Sofie Tafjord and Lene Grenager.