Future DiverCities

DJ Jiska Huizing

Åpning av "Den latente byen" på Bergen Kjøtt 12.11.2020 19.0012.11.2020 22.00

Publisert

Jiska Huizing vil avslutte åpningskvelden av Den latente byen 12. november med et DJ-sett.

Jiska Huizings DJ-sett kombinerer musikk fra et bredt spekter av sjangre, men obskur klubbmusikk, inspirasjon fra world music og polyrytmer er alltid viktig. Hun liker å lage overraskende sammenhenger, og kombinerer gjerne lyder fra naturen med mørk elektronisk musikk, uhyggelig filmmusikk eller drivende rytmer som inviterer deg til å åpne ørene og bevege føttene.

Jiska Huizing (f. 1991 i Groningen, Nederland) er billedkunstner bosatt i Oslo. Les mer på hennes hjemmeside her.

Foto: Marthe Thu (fra Karmaklubb 28, Dansenshus i Oslo, 2019)

Den latente byen

Den latente byen viser kunstneriske produksjoner som tar for seg byens skjulte historier. Her møtes latent infrastruktur, skjulte historier, digital tilstedeværelse og spørsmål rundt makt og demokrati knyttet til dagens og fremtidens by. Alt sett gjennom et kunstnerisk perspektiv. Den latente byen er byen som venter, den som er i ferd med å folde seg ut, byen vi skaper i fellesskap. 

Noen av produksjonene er bestilt av og utviklet for BEK, mens andre vises på nytt eller blir presentert i nye formater. Et videoprogram vil vises gjennom hele utstillingsperioden, og det vil være et omfattende program av samtaler og performancer. Les mer om prosjektet og programmet her.