Arrangement

BGO1

Bergen Kunstmuseum 29.10.2010 19.0030.01.2011 17.00

Publisert

TelArt
… Den norske kunstnerduoen Habbestad & Larsson tar opp igjen prosjektet TelArt, et verk som omhandler det sosiale og teknologiske spenningsfeltet relatert til telefonen. Verket består av en serie med modifiserte telefonkiosker og en lydinstallasjon som kobler folk i Bergen til den kunstneriske konteksten på Bergen Kunstmuseum.

I løse luften
… er et cinematisk videoarbeid redigert i BEKs videostudio de siste to månedene. Ljosvoll skaper en veldig spesifikk atmosfære av bevegelser, stillhet og arkitektur, reflektert i en museumsetting.

LMW
… I 2006 gjorde LMW (Lossius, Mogstad og Welsh) en container-installasjon kalt Improsynth / jc 87. På Bergen Kunstmuseum rearrangerer de tre tanker, idéer og materialer fra denne installasjonen og konstruerer det direkte inn i utstillingslokalet.

Lydmur
… er en lydinstallasjon bestående av ca 140 CD- og kasettradioer montert som en vegg. Visuelt fungerer disse enhetene som elementer i en struktur, inspirert av historiske steinkonstruksjoner.
CD-spillerne og radioene i veggen er avspillingsenheter for en komposisjon av elektronisk behandlede lyder lånt fra radiobølger, morsekoder, FM- og satelittradio osv. Lydsignaler som altså vil være foreldet og glemt tidligere enn vi kanskje forventer.

Anne Marthe Dyvi har skrevet om utstillingen for Billedkunst her.