Future DiverCities

BEK i Liepaja

Liepaja, Latvia 25.09.2019 27.09.2019

Publisert

25. – 27. september deltar vår nye prosjektutvikler ved BEK Åse Løvgren og daglig leder Lars Ove Toft i Future DiverCities’ partnermøte i Liepaja, Latvia. Vi gleder oss til å introdusere Åse for de andre partnerne og involvere henne i dette store EU-samarbeidet. Future DiverCities går inn i en avsluttende fase, og i Liepaja skal det blant annet legges planer for et omfattende kunstprogram i Bergen våren 2020. Følg med, følg med!

Byen Liepaja er en av partnerne i Future DiverCities, og inviterer samtidig med partnermøtet til konferanse om sosiale innovasjoner. Konferansen vil analysere eksempler på hvordan myndigheter, innbyggere og ulike offentlige organisasjoner kan orientere seg i den digitale verden, skape attraktive urbane miljøer og bruke metoder som tiltrekker seg folk, utvikler kunst og kultur, snakker om aktuelle tema og forklarer politiske avgjørelser.

Når Future DiverCities-prosjektet går inn i sin siste fase er det mange erfaringer, innovasjoner og resultater som skal tas vare på og videreføres. Et viktig tema er hvordan kan prosjektet avsluttes på en måte som blir meningsfull i partnernes fremtidige arbeid?

På vårparten 2020 skal prosjektets siste offentlige kunstprogram gå av stabelen i Bergen, med BEK som ledende partner. Vi gleder oss til å fortelle mer om hva som skjer – snart!


BEK om Future DiverCities

Future DiverCities hjemmeside