Arrangement

6.1 – flerkanals lydavspilling på BEK

BEK 10.04.2019 18.0010.04.2019 21.30

Publisert

Denne kvelden vil et utvalg lydkunstnere, musikere og komponister hver komponere eller improvisere frem et kort flerkanals stykke musikk eller lyd. For å dra publikum inn i og introdusere dem for et mangfold akusmatiske opplevelser, vil konserten bli spilt ut gjennom høyttalere satt opp usymmetrisk i rommet. Noe vil bli fremført live, mens noe vil være komponert på forhånd og spilles av.

Morten Poulsen (DK)
Mattias Arvastsson (SW/NO)
Kim Hankyul (KR/NO)
Craig Wells & Arthur Hureau (GB/FR/NO)


6.1 springer ut fra HYDRA, en serie flerkanals konserter kuratert av Craig Wells i mars 2018 for å reintrodusere et bredt spekter av akusmatiske, elektroakustiske, støyete, ambiente, elektroniske og glitchy lytteopplevelser for lydfeltet i Bergen.

6.1 er co-organisert av Arthur Hureau, Craig Wells og BEK, og er den første i en serie på tre flerkanals konserter. Neste holdes på BEK 15. mai, og den avsluttende konserten vil bli holdt på Rokkansenteret 7. juni i samarbeid med Griegakademiet (UiB). Denne siste konserten vil være resultat av en workshop ledet av komponist Natasha Barrett, hvor deltagerne får lære mer om fremføring og spredning av lyd til et omsluttende lydoppsett. Mer info kommer.