background image
Velg språk: English · Norsk
Aktuelt

Stiftelsen 3,14 - 17/11 til 11/12

When I am talking to you I am not talking to you, av Jingyi Wang
When_i_am_talking-kopi

Ved hjelp av en rekke virtuelle bilder, plattformer, passive og aktive kunstverk, får publikum i denne forestillingen mulighet til å utforske fysisk og virtuell tilstedeværelse. Forestillingen vises dessuten i to «rom», nemlig en klassisk black box, et teater, og en white cube, et galleri, hvor publikum selv bestemmer sin tid og plassering foran verket.

BEK har vært rådgiver under utvikling av prosjektet, og satt opp lydavspillingssystemet.


Prosjektrom Normanns - 11/11 til 04/12

Benedicte Leinan Clementsen - GUISE
Guise_clementsen_2016-liten

GUISE er Benedicte Leinan Clementsens første separatutstilling, som åpner på Prosjektrom Normanns i Stavanger fredag 12.november. Der viser hun en 4-kanals videoinstallasjon om hvordan vi forholder oss til kjæledyrene våre. Verket er produsert med hjelp av BEKs utstyr og satt opp i samarbeid med Stian Remvik (BEK).


USF Verftet - 25/11

Kunstnerpresentasjon: Bethan Kellough
Bethan_kellough_1

Lydkunstneren og komponisten Bethan Kellough er for tiden gjestekunstner på USF Verftet. Denne presentasjonen er en uformell mulighet til å møte henne. Hun vil snakke om sitt kunstnerskap, og presentere utdrag fra noen av sine verk. USF Verftet er vertskap for residencyen, som i tillegg er støttet på ulike måter av BEK, Lydgalleriet, Ekko og NOTAM i Oslo.


Landmark - 13/11

Laura Cannell / COSMO Collective
Preview-full-utmark74-cosmo_cannell_fin_web

Denne helgen arrangerer BEK en workshop hvor du kan bygge din egen digitale DIY effekt pedal basert på Rasberry PI og Csound.

I den forbindelse presenterer Utmark en konsert hvor du kan oppleve hvordan COSMO Collective bruker DIY elektronikk og tilpasset programvare laget i Csound!


Sentralbadet - 26/10 til 15/12

Opprop - Bygg scenekunsthus i Sentralbadet nå
Sentralbadet-eksteriør_1_foto-kristin-lytskjold-raknes

BIT Teatergarasjen har vært husløs mer enn lenge nok, og vi kan ikke se på at Carte Blanche også snart blir hevet på gaten. De trenger vår støtte slik at det kan komme fortgang i ombygging av Sentralbadet til arena for scenekunst.

Les mer og signer oppropet her.


Hush Hush Records - 18/11 til 28/11

Klunks: Hollow Scenes
1500x1500

Hollow Scenes er andre plateutgivelsen til den norske elektroniske produsenten Klunks. Skiven er spilt inn ved BEK, og er gitt ut på Seattle-labelen Hush Hush Records.


BEK - 12/11 til 13/11

Workshop - bygg din egen digitale effektpedal
Cosmo-box-small

Lag din egen unike effektpedal. I denne workshopen vil du bygge din egen digital DIY effekt pedal basert på Rasberry PI og Csound. Du lærer alt som trengs om mekanisk tilpassing, lodding av overganger, og får en grunnleggende introduksjon til hvordan du kan bruke Csound programmet tilo å lage mange spennende effektpedaler.


B(EK)log

02/12/2016

Varslet brudd i nettverk onsdag 7. desember

Uninett oppgraderer rutere neste uke, og har varslet at vi kan miste nettverkforbindelsen i inntil 20 minutter onsdag 7 desember…

 

07/11/2016

Notam søker daglig leder

Søknadsfrist 10.01.2017 Søknad med CV sendes til soknad[at]notam02[.]no Full søknadstekst finnes her

 

29/10/2016

Ledig stilling i nyMusikk

Nå er en stilling ledig som daglig leder i nyMusikk. Mer informasjon her. Søknadsfrist 9. november.

 

12/09/2016

New ATK for Reaper installer - and video tutorial

ATK for Reaper version 1.0.0 beta 10 is now out, and a new screencast has been made on how to…